Produceren in Polen, Tsjechië, Bulgarije, of ander Oost Europees Land

Produceren in Polen, Tsjechië, Bulgarije, of ander Oost Europees Land

Produceren in Polen, Tsjechië, Bulgarije, of ander Oost Europees land schiet regelmatig door uw hoofd. Tegelijkertijd ziet u ook wel wat beren op de weg. Op zich is dit natuurlijk niet zo heel vreemd, u heeft tijd, moeite, en geld in een product gestoken, en gaat dit goed op het moment dat we gaan uitbesteden, lees; uit handen geven

Zijn die beren terecht als het gaat om produceren in Polen, Tsjechië, Bulgarije, of ander Oost Europees land?

Dit hoeft helemaal niet. Uiteraard is het van belang dat je de weg weet, de cultuur kent, en er niet meteen van uit gaat dat de manier van zaken doen, identiek is aan “onze” manier. Nu kunnen wij ons voorstellen dat u toch de nodige vraagtekens heeft.

Succesvol Uitbesteden in 10 heldere stappen

We hebben voor u een E-Book geschreven; “Succesvol Uitbesteden in 10 heldere stappen”. Deze 10 stappen zijn goede handvatten om het produceren in Polen, Tsjechië, Bulgarije, of ander Oost Europees land tot een goed einde te brengen. U kunt het E-Book direct downloaden>>

Succesvol Uitbesteden in 10 heldere stappen | Arjan van Oirschot

Afspraak maken

Natuurlijk kunt u ook altijd met ons een afspraak maken>> Wij delen graag onze, inmiddels 50-jarige, ervaring met uitbesteden. We zijn een luisterend oor, weten de weg in Oost Europa, en helpen u graag verder.

Over de schrijver
Geboren in 1966, en opgegroeid in een ondernemersgezin, is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Als Bouwmachine fabrikant, en (internationaal) verkoper van deze, eigen, machines heb ik alle facetten van het ondernemerschap mezelf eigen gemaakt. Graag deel ik mijn jarenlange ervaring met jou en dan juist het gedeelte wat ervoor zorgt dat ook jij met succes je producten gaat laten maken in het Buitenland. Betere marges en een groter afzetgebied zijn het resultaat.
Reactie plaatsen