Geldzaken
Succesvol Uitbesteden
Arjan van Oirschot
Succesvol Uitbesteden
05/05/2023
2 min
0

Geldzaken

05/05/2023
2 min
0

Onze dienstverlening kost jou NIETS!

Vertel dit aan een Nederlander en de volgende vraag komt vanzelf...😅 Maar hoe kom jij dan aan je centen?

Onbelangrijk

Ik ben zelf Nederlander, dus ik herken het wel een beetje. Aan de andere kant verbaas ik mezelf er ook over. We zijn in de weer om jouw productie/inkoopprijs substantieel te verlagen en we hebben het dan over hele serieuze verbeteringen. Daar zou het om moeten gaan, het voordeel wat jij haalt. Of wij er dan wel of niet iets aan verdienen is in principe totaal onbelangrijk. Het is ook echt Nederlands om dit te willen weten. We hebben het geluk ook veel Belgische ondernemers te helpen, deze ondernemers vragen er nooit naar.

Transparant

Maar.., in de huidige tijd zijn we transparant, dus ik heb er ook géén moeite mee om je een kijkje in de keuken te geven.

Liever luisteren? Hieronder de aflevering Geldzaken op onze Podcast

In principe zijn wij gewoon zelfstandig vertegenwoordiger van onze partnerfabrikanten uit het buitenland. Wij zorgen voor de continuïteit voor onze partners en worden dus door onze partners betaald. Het enige verschil met een "echte" vertegenwoordiger is dat we niet op de loonlijst staan, maar factureren voor onze werkzaamheden.

Repeterend werk

We zoeken graag naar klanten met repeterend werk en met Geldzaken in het achterhoofd is dat géén toeval. Bij de meeste van onze partnerfabrikanten kunnen we nog een extraatje verdienen als onze jaaromzet (van alle klanten opgeteld) boven een bepaald niveau komt. Bij meerdere klanten met repeterend werk is deze kans natuurlijk groter dan bij enkele projecten.

Het gaat om jouw marge

Graag kom ik nog even terug op het feit dat het natuurlijk gaat om wat jij nu betaald voor je producten, op dit moment nu je nog uitbesteed in Nederland. Vervolgens kijk je naar het bedrag wat je gaat betalen als je ons inschakelt. Vergis je niet dit kan echt een enorm verschil maken. Los van een beetje tijd is het dus ook géén enkel risico een aanvraag te doen, want wij kosten jou inderdaad niets.

Liever kijken? Hieronder de aflevering Geldzaken op OutsourcingTV


Bewuste keuze

We hebben bewust voor deze manier van werken gekozen. Er zijn meer bedrijven die helpen bij het inkopen in het buitenland, maar meestal fungeren deze als dealer. Ze kopen zelf in en verkopen vervolgens aan jou. Dit gaat altijd ten koste van een marge, juist die marge die voor jou zo van belang is. We kunnen in Nederland alles maken. De stap naar het buitenland moet echt een substantieel verschil maken, dan is het ook waard die stap te zetten.

Tot slot: Gericht aan onze trouwe kijkers en/of luisteraars:

Heb je specifieke vragen? Stel ze aan ons! Wie weet inspireert het ons om een aflevering te maken rondom jouw/jullie vra(a)g(en).

Reacties
Categorieën