Succesvol Uitbesteden
Arjan van Oirschot
Succesvol Uitbesteden
10/19/2016
1 min
2

Outsourcing naar Oost Europa

10/19/2016
1 min
2

Oost Europa komt heel dichtbij

Bij outsourcing naar Oost Europa komen vaak dezelfde drempels naar voren; Is het vertrouwd, hoe is het met de kwaliteit, wordt er op tijd geleverd, garantie… bestaat dat?

Angst wegnemen

Een van de belangrijke taken van, van Oirschot Product Bemiddeling bij outsourcing naar Oost Europa is het wegnemen van deze angst. Dit doen we door te werken met moderne bedrijven, en door op te treden als uw Nederlandse contactpersoon.

Outsourcing naar Oost Europa en gewoon Nederlands praten

outsourcing naar Oost Europa | van Oirschot Product Bemiddeling | Partner PolenMet van Oirschot Product Bemiddeling praat je Nederlands, natuurlijk, maar met onze partner in Polen, praat je ook gewoon Nederlands. Een rasechte Nederlander, die op “onze” manier denkt en werkt, moderniseert, een goed product maakt, en zijn afspraken nakomt. Nu ziet outsourcing naar Oost Europa er ineens heel anders uit.

Toegevoegde waarde

Het genot bij outsourcing naar Oost Europa is de besparing op arbeidsuren, dus op de toegevoegde waarde. Alleen snijden, zetten, lassen van een kaal stukje ijzer zal minder snel renderen als completere constructies met afwerking, eventueel assembleren en verpakken.

Ontzorgen

We lichten onze Poolse partner eruit. Zoals vermeld is deze Pool gewoon een Nederlander, die in staat is je compleet te ontzorgen. Snijden, zetten, lassen, stralen, poeder coaten, assembleren, en verpakken. Voor het hele traject kunnen we hier terecht. Een aantal van onze klanten zijn met hun eigen product zo ver, dat het weer gaat om dozen schuiven. Deze producten komen kant en klaar in de doos vanuit Polen, en kunnen direct door naar de klant. (Eindgebruiker)

Hoe groter deze toegevoegde waarde, lees arbeidsuren, hoe groter het rendement van outsourcing naar Oost Europa.

Outsourcing naar Oost Europa | van Oirschot Product Bemiddeling | TruLaser Tube 5000Investeren

In Polen wordt ook geïnvesteerd. Vrij recent een nieuwe lasrobot, en nu niet zonder enige trots, de laatste fiber tube laser van Trumpf. Met laatste bedoelen we in dit geval de laatste stand der techniek.

Fiber Tube Laser

Zelfs in Nederland is een dergelijke laser nog steeds geen gemeengoed, laat staan in Polen. Zijn ze er wel zitten ze nokvol met werk. Er komt een oplossing, vanaf december zijn we in Polen operationeel. Wat kan deze fiber tube laser? Kijk op je gemak naar de productvideo van Trumpf, deze laat goed zien wat er allemaal mogelijk is.

Reacties
Categorieën