De juiste prijs bepalen | De leergeld methode

Hoe kun je de juiste prijs bepalen, en toch iedereen tevreden houden?

De juiste prijs boven tafel krijgen bij onderhandelingen met je productiebedrijf, kan er scherp aan toegaan. Heb je repeterende producten, dan is het van groot belang dat je de juiste prijs hebt, en dat daarnaast ook de continuïteit van aanvoer stabiel blijft. In deze situatie kunnen de belangen van jou, en het bedrijf waar je de productie onderbrengt wel eens wat verschillen.

Een van onze succesvolle methodes bij onderhandeling over de juiste prijs, is de Leergeld Methode. In de korte video leg ik uit hoe deze methode werkt.

Over de schrijver
Geboren in 1966, en opgegroeid in een ondernemersgezin, is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Als Bouwmachine fabrikant, en (internationaal) verkoper van deze, eigen, machines heb ik alle facetten van het ondernemerschap mezelf eigen gemaakt. Graag deel ik mijn jarenlange ervaring met jou en dan juist het gedeelte wat ervoor zorgt dat ook jij met succes je producten gaat laten maken in het Buitenland. Betere marges en een groter afzetgebied zijn het resultaat.
Reactie plaatsen