Nieuwe internet site online, kijk LIVE mee!

Internet is een dingetje!

De laatste 2 jaar heb ik mezelf enorm verdiept in Internet, en de (on)mogelijkheden die hierbij horen. Ik ben bijgeschoold door bekende Internet marketeers uit binnen en buitenland. Als dit gebeurt, is natuurlijk ook je eigen internet site aan de beurt.

Dit is een kleine 2 jaar geleden voor het eerst gedaan, en nu weer een complete metamorfose. Internet is razendsnel, en dit heeft dan ook gevolgen voor je internet-gereedschappen, en internet-gebruik. Deze keer heb ik de overgang van oud naar nieuw met een video vastgelegd.

Het is uiteraard een opname, maar het opname moment is daadwerkelijk de LIVE overgang van mijn “oude” internet site, naar de nieuwe.

Het is leuk om te zien. Heb je vragen over (internet) marketing, neem gerust contact op, ik help je graag verder.

Over de schrijver
Geboren in 1966, en opgegroeid in een ondernemersgezin, is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Als Bouwmachine fabrikant, en (internationaal) verkoper van deze, eigen, machines heb ik alle facetten van het ondernemerschap mezelf eigen gemaakt. Graag deel ik mijn jarenlange ervaring met jou en dan juist het gedeelte wat ervoor zorgt dat ook jij met succes je producten gaat laten maken in het Buitenland. Betere marges en een groter afzetgebied zijn het resultaat.
Reactie plaatsen