VOP onder de mensen
Arjan van Oirschot
VOP onder de mensen
05/16/2015
0 min
0

Nieuwe internet site online, kijk LIVE mee!

05/16/2015
0 min
0

Internet is een dingetje!

De laatste 2 jaar heb ik mezelf enorm verdiept in Internet, en de (on)mogelijkheden die hierbij horen. Ik ben bijgeschoold door bekende Internet marketeers uit binnen en buitenland. Als dit gebeurt, is natuurlijk ook je eigen internet site aan de beurt.

Dit is een kleine 2 jaar geleden voor het eerst gedaan, en nu weer een complete metamorfose. Internet is razendsnel, en dit heeft dan ook gevolgen voor je internet-gereedschappen, en internet-gebruik. Deze keer heb ik de overgang van oud naar nieuw met een video vastgelegd.

Het is uiteraard een opname, maar het opname moment is daadwerkelijk de LIVE overgang van mijn “oude” internet site, naar de nieuwe.

Het is leuk om te zien. Heb je vragen over (internet) marketing, neem gerust contact op, ik help je graag verder.

Reacties
Categorieën