Een mooi begin van 2014

van Oirschot Product Bemiddeling wenst alle klanten, potentiële klanten, vrienden en familie een GEZOND en VOORSPOEDIG 2014. Zelf beginnen we het nieuwe jaar met een “Kick-Ass” nieuwe website waar we erg trots op zijn.

Internet is niet meer te stoppen, en een goede site is onmisbaar voor de ondernemer uit 2014. Onze meest vooraanstaande dienstverlening is Productie uitbesteden. In de loop der jaren is het geven van Commerciële Ondersteuning steeds belangrijker geworden. Een website en alles wat hierbij hoort is een zeer actueel onderwerp. We hebben ons erg verdiept in de huidige Internet Marketing, en zijn ervan overtuigd dat we u ook op dit gebied stappen kunnen laten maken. bekijk ons hoofdstuk Commerciële ondersteuning>>>, of vraag direct een Persoonlijk gesprek aan>>>

Over de schrijver
Geboren in 1966, en opgegroeid in een ondernemersgezin, is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Als Bouwmachine fabrikant, en (internationaal) verkoper van deze, eigen, machines heb ik alle facetten van het ondernemerschap mezelf eigen gemaakt. Graag deel ik mijn jarenlange ervaring met jou en dan juist het gedeelte wat ervoor zorgt dat ook jij met succes je producten gaat laten maken in het Buitenland. Betere marges en een groter afzetgebied zijn het resultaat.
Reactie plaatsen