Zonne-energie | Levering Smartflower | van Wees Waalwijk

Zonne-energie | Levering Smartflower | van Wees Waalwijk

Zonne-energie van de nieuwe Smartflower, en uitleveren, het leek geen goede combinatie. Bij nieuwe producten, in dit geval een nieuw Zonne-energie product, de inmiddels bekende Smartflower, kan het verschillende kanten op gaan. In dit geval liep de vraag, voorzichtig gezegd, een beetje uit de hand, en de Oostenrijkse fabriek moest alle zeilen bij zetten om hun nieuwe Zonne-energie product naar een hoger productieschema te tillen. Wonderwel gaat dit op redelijk korte termijn lukken, komt de TÜV met een aantal op- en aanmerkingen. Ook ons Zonne-energie product moet hier aan voldoen.

Toch heeft dit lange wachten ook wat voordelen. Feedback van de eerste Smartflower Zonne-energie producten is verwerkt, en het besturingsprogramma is voor de Nederlandse- en Belgische (Vlaamse) markt ook in de Nederlandse taal.

Het lange wachten wordt beloond, en inmiddels worden er wekelijks Smartflowers (Zonne-energie) geplaatst. Wij staan natuurlijk even stil bij de eerste die wij geleverd hebben. Onze Zonne-energie kun je vinden bij van Wees Waalwijk. De video geeft een korte impressie van het plaatsen, testen, en opleveren van deze Smartflower. We bedanken Andries van der Werf en het team van, Van Wees voor hun geduld, warme ontvangst, en wensen ze uiteraard veel zon toe met hun nieuwe Zonne-energie product, onze eerste Smartflower.

 

Over de schrijver
Geboren in 1966, en opgegroeid in een ondernemersgezin, is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Als Bouwmachine fabrikant, en (internationaal) verkoper van deze, eigen, machines heb ik alle facetten van het ondernemerschap mezelf eigen gemaakt. Op dit moment gefascineerd door, en mezelf gespecialiseerd in, "het nieuwe online zaken doen". Als kleine jongen liep ik nog naar de buren voor het maken van een kopietje, en juist deze generatie help ik met het ontrafelen van alle moderne ontwikkelingen die razendsnel op je afkomen, en leg, op hun manier, uit wat wel, en wat niet te doen, en uiteraard ook op welke manier.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down