“Succesvol uitbesteden naar Oost Europa in 10 Heldere Stappen”

Oprichter | Leo van Oirschot

 
Afzender: Arjan | van Oirschot Product Bemiddeling
 

van Oirschot Product Bemiddeling is ontstaan uit een familiebedrijf wat zijn oorsprong al heeft in 1963. Van origine een toeleverancier aan de GWW-sector met eigen merken, waarvan de productie wordt uitbesteed. Vanaf 1963 gebeurt dit voornamelijk in Nederland, en sinds 2000 ook in Oost Europa. Ontwikkeling en innovatie gebeurt in huis, de productie wordt uitbesteed.

Eigen producten worden verkocht in binnen- en buitenland, aan eindgebruikers, dealers, en importeurs. Ruim 50 jaar ervaring met uitbesteden, export, en producten in de markt zetten, is voor u toegankelijk.

“Is de kwaliteit uit Oost Europa voldoende”

Dit is vaak de eerste vraag die we te horen krijgen. van belang hierbij is ‘de weg weten’. We vertegenwoordigen bedrijven die al ruim 30 jaar aan het ‘Westen’ leveren, en/of bedrijven die onder Nederlandse leiding staan.

“Hoe veilig is ons product”

Elke ondernemer met een eigen product vindt dit een van de belangrijkste drempels, en terecht. Veel tijd, moeite, en (niet onbelangrijk) geld is gestoken in de ontwikkeling en realisatie van het eigen product. Wat gebeurt er als dit in Oost Europa terecht komt. Niet onlogisch, zijn we allemaal wat sceptischer als nodig, we brengen de producten onder bij ‘makers’, niet bij verkooporganisaties. Over het algemeen ligt de interesse van deze bedrijven simpelweg bij maken. Los hiervan, maken de meeste van onze klanten gebruik van een geheimhoudingsverklaring, die, zoals u zult ervaren, zonder problemen ondertekend wordt.

“Garantie tot aan de voordeur”

En nu gaat er iets fout, wordt dit opgelost, of wonen we nu ver weg, en gaat het spreekwoord op; ‘mijn naam is haas, ik weet van niets’. Van groot belang, het is uw product, en uw naam staat er op, als we iets niet willen is het reputatieschade. Ook hier zult u merken dat dit bij de voordeur uitstekend te regelen is. Als er toch iets gebeurt, wordt dit conform afspraak opgelost.

“Nog veel vragen”

Natuurlijk heeft u nog volop vragen, bent u zelf productiebedrijf, of is uw product een belangrijk middel binnen uw verkooporganisatie, een groot verschil qua uitgangspunt. Hoe zit het met tekenwerk. Moet ik iets toeleveren, voor mij zijn een aantal onderdelen genoeg, ik wil graag complete producten retour. Is het cultuurverschil groot, hoe kunnen we het beste de onderhandelingen voeren, en ga zo maar door. In onderstaand E-book hebben wij de belangrijkste zaken voor het succesvol uitbesteden naar Oost-Europa voor u verzameld. Zelfs in het bezit van dit handige naslagwerkje kunnen we ons voorstellen dat u nog een keer met ons van gedachten wilt wisselen. Dit is uiteraard geen enkel probleem we zijn u graag van dienst.

GRATIS Stappenplan
Vul je gegevens in, en krijg direct toegang tot het E-Book Succesvol Uitbesteden.
Je gegevens zijn veilig