Page content

Profiel

Oprichter

Leo van Oirschot, onze oprichter, is al sinds 1963 actief in de GWW- en (bouw-) transportsector. Gedurende deze tijd heeft hij steeds gewerkt met eigen merken, waarvan het merk VANO bij de meesten het bekendst zal zijn. Deze producten worden door van Oirschot zelf geheel of gedeeltelijk ontwikkeld en vervolgens wordt de productie uitbesteed, ook dit al sinds 1963. Wij mogen dus zeggen, daar waar het gaat om productie uitbesteden, wij weten bij wie en waar dit het best kan gebeuren.senior Voorgaande is altijd een combinatie van kwaliteit en prijs.

Ervaring

Het hebben en laten produceren van eigen producten betekent ook het zoeken naar exportmogelijkheden. Ook op dit gebied weten we bij van Oirschot Product Bemiddeling de weg. Bent u een Nederlandse fabrikant van een product uit onze branche, of bent u importeur voor meerdere landen, maar stemt het resultaat met betrekking tot het buitenland u niet tevreden, wij hebben afzetmogelijkheden voor u.

Sinds 1963 hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd voor wat betreft het exporteren naar Europa, en ver daarbuiten. Deze jaren hebben ons vele relaties gebracht, die voortdurend op zoek zijn naar interessante producten voor hun bedrijf.

Doelen van van Oirschot Product Bemiddeling zijn:

  • Het leveren van alternatieve adressen voor productiebedrijven die bekend zijn met het uitbesteden over de grens.
  • Ondersteunen van bedrijven die de stap, om hun productie over de grens uit te besteden, overwegen, maar er nog niet toe gekomen zijn.
  • Bedrijven ondersteunen, die met de gedachten spelen of het de moeite loont één van hun producten te gaan (laten) produceren, en hen te informeren of, en bij wie dit te doen.
  • OEM-ers in contact brengen met toonaangevende hydrauliek fabrikanten uit het buitenland.
  • Het verzorgen van exportmogelijkheden van uw producten (mits uit de bij ons bekende branches)
  • Het geven van commerciële ondersteuning

straathamer

Meerwaarde

van Oirschot Product Bemiddeling kan u van dienst zijn aan uw inkoop- en/of verkoopzijde, in ieder geval kunt u met uw bedrijf een volgende stap maken.

Ga via het snelmenu>> naar de dienst van uw keuze.