Page content

Produceren in Oost Europa | Ervaren, maar alleen in Nederland

Ervaren met Productie Uitbesteden

Uitbesteden van productie is voor u niet nieuw. U besteed al regelmatig uit, maar doet dit uitsluitend in Nederland, en nog niet in Oost Europa, of andere lagere lonen landen. U bent hier nog niet aan toe gekomen, u ziet nog een aantal drempels op de weg, u bent niet bekend met/in deze landen. van Oirschot Product Bemiddeling weet de weg, strijkt de drempels voor u glad, en is en blijft uw Nederlandse aanspreekpartner. Wij laten u kennis maken met de door ons vertegenwoordigde bedrijven. Het zal voor u geen enkel probleem zijn om direct te beoordelen of deze bedrijven voor u een alternatief en/of aanvulling kunnen zijn. U zult merken dat uw inkoopprijs substantieel naar beneden gaat, en dat u zich desondanks geen zorgen hoeft te maken over de voor u zo belangrijke kwaliteittekenen in 3D

Produceren in Oost Europa | Partners

Onze partners bevinden zich allen in Oost Europa, en hebben verschillende specialiteiten. De nadruk hierbij ligt op metaalbewerking. Zowel de bedrijven die geïnteresseerd zijn in “kale” onderdelen alsmede de bedrijven die heel veel toegevoegde waarde zoeken, denk hierbij aan het leveren van kant en klare geassembleerde producten tot en met de uiteindelijke verpakking, kunnen bij onze partners terecht. Ook is er prima onderscheid te maken in de toelevering van grote aantallen, en toelevering aan bedrijven die graag met kleinere aantallen werken. Even afhankelijk van het soort product, en het aantal bijbehorende arbeidsuren, kunnen series van + 10 stuks al interessant zijn.

Kennis

Belangrijk om te weten is dat wij, als het gaat om produceren in Oost Europa, altijd op uw stoel hebben gezeten, en dus uitstekend weten wat voor u van belang is. We kunnen in Nederland alles zelf maken, dus onze belangrijkste reden om over de grens te kijken is het inkoopvoordeel. Dit inkoopvoordeel dient substantieel te zijn, anders heeft het geen zin aan een dergelijk buitenlands “avontuur” te beginnen.

Werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig. U stuurt (een) tekening(en) met de bijbehorende aantallen, en u ontvangt een prijsopgave. Is deze prijs een basis om verder te gaan, bepaalt u zelf het te volgen traject. Dit kan zijn direct produceren, een proefproductie, een bedrijfsbezoek aan de desbetreffende fabrikant, of een combinatie van een aantal van deze zaken.

Uw Product

Onze partners zijn allemaal bedrijven die al vele jaren voor bedrijven uit West Europa produceren. Het doel van deze bedrijven is het maken van producten. Verkoop van eindproducten is NIET hun bedrijfsdoelstelling. Toch is dit vaak een van de drempels bij het productie uitbesteden naar Oost Europa en/of andere landen. Onze partners hebben geen enkele moeite om een geheimhoudingsverklaring te tekenen, en het is ze volledig duidelijk dat het gaat om Uw product(en), en dat ze in opdracht van U, en voor U produceren.

Kosten

U heeft op verschillende plaatsen op de site kunnen lezen dat wij van origine collega uitbesteders zijn, en dus exact weten wat belangrijk voor u is. Voorgaande betekent dat onze dienstverlening voor u NIETS!! kost. van Oirschot Product Bemiddeling treedt op als vertegenwoordiger, NIET als dealer ten koste van extra marge. Wij zorgen voor continuïteit voor onze partnerbedrijven, en deze partnerbedrijven betalen gezamenlijk onze gage. Zie ons echt als vertegenwoordiger zoals u ze kent, u kunt ons (ge-)misbruiken op het moment dat dit nodig is, wij zijn uw Nederlandse aanspreekpunt, maar u doet wel degelijk rechtstreeks zaken met de bewuste fabrikant(en). U krijgt rechtstreeks aanbiedingen, orders, facturen, en u zult ook regelmatig (met name de technici) rechtstreeks contact hebben.van Oirschot Product Bemiddeling | Kosten

van Oirschot

U heeft tijd, moeite, en geld geïnvesteerd in uw product(en), aan wie geeft u dat “uit handen?” Dit is een heel plausibele vraag. De nodige informatie heeft u op de site zien passeren, maar wij kunnen ons voorstellen dat u meer gedetailleerd wilt weten met wie u in zee gaat. Onze gehele “levensloop” vindt u terug in ons GRATIS E-Book “Met wie doet u zaken?>>” De titel dekt de lading, als u het E-Book heeft bestudeerd heeft u het antwoord op die vraag.

Een persoonlijk gesprek aanvragen>>>

Gebruikt u bij een of meerdere van uw producten Hydrauliek Componenten>>>