Page content

Hydrauliek

Hydrauliek = Beweging

Er is natuurlijk een enorme variëteit in producten waarbij u kunt overwegen de productie uit te besteden. In onze historie hebben wij vooral veel aangedreven producten ontwikkeld en verkocht waarbij de aandrijving d.m.v. hydrauliek gebeurde.

Voorgaande heeft ertoe geleid dat wij ook op het gebied van hydrauliek fabrikanten een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd.van Oirschot Product Bemiddeling | hydrauliek uit Oost Europa

Vergelijkbaar

Op een soortgelijke manier zoals u heeft kunnen zien bij de button productie uitbesteden vertegenwoordigen wij een aantal gerenommeerde hydrauliek fabrikanten die gespecialiseerd zijn in cilinders en zogenaamde “standaard” componenten zoals rijmotoren, plunjer- en tandwielpompen, ventielenblokken, enz.

Marge voor U

Wij willen nogmaals benadrukken dat van Oirschot Product Bemiddeling optreedt als vertegenwoordiger, en dus niet als importeur ten koste van extra marge. Ons doel is deze extra marge voor de diverse OEM-ers te behouden. U doet dus rechtstreeks zaken met de betreffende fabrikant.

Zoals omschreven bij productie uitbesteden, kost deze service van van Oirschot Product Bemiddeling u NIETS!, wij worden betaald door de fabrikanten, en zorgen op deze manier voor een stuk extra marge bij u.

Groot en Klein

Overigens willen wij ook benadrukken dat ons geheel pakket aan diensten niet alleen maar interessant kan zijn voor de “grote” OEM-ers met behoorlijke aantallen, maar ook voor de beginnende, of “kleinere” OEM-ers waar we spreken over tientallen. Even afhankelijk van het soort product, kunnen series vanaf tien stuks al behoorlijk voordeel brengen.

 

Wilt u ons direct spreken? Dat kan>>.